EAT POINT TONGEREN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 507 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eat Point Tongeren. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 6:44 mijn groenten waren er niet bij ik had extra ui salade en komkommer gevraagd bij mijn nuggetmenu en dit had ik er niet bij spijtig dat jullie altijd iets vergeten bij mijn bestellingen
29 jan 2023 om 21:28 Food taste was disappointing. While I must appreciate they did respect the allergies, and it was well prepared and packed. So kudos for the effort, but check for other food provider for the buns, meat, and chicken nuggets.
7 jan 2023 om 21:18 eten was bijna 2 uur onderweg (niet op een zondag), ik kan begrijpen dat er een wachttijd is, en heb daar ook geen probleem mee. Maar laat gewoon iets weten als het langer duurt dan de door jullie aangegeven tijd, dan is het allemaal ok.
4 jan 2023 om 18:36 Snel geleverd! Alles warm en lekker.
2 jan 2023 om 0:55 Frieten lauw, drank was warm, geen zout erbij
28 dec 2022 om 19:57 Eten is nooit aangekomen nadat ze eerst al leverde aan god weet welk adres maar niet het mijne. Na te bellen hoe het zat een sms gekregen dat ze een uur later zouden komen en ik bevestig dat dat ok is en nadien nooit iets aangekomen.
23 dec 2022 om 20:11 Ik had geen groenten gekregen bij mijn schotel. De frietjes waren niet echt warm meer en een beetje meer saus kan ook geen kwaad.
17 dec 2022 om 20:35 Een uur moeten wachten en toen het hier aan kwam waren de frieten koud
15 dec 2022 om 8:19 Prima
11 dec 2022 om 20:03 1u15 moeten wachten voor 4 hamburgers. Een ervan was verkeerd, de frieten leken van de mc Donalds te komen. Jammer…
11 dec 2022 om 19:37 Eten was lauw, veel te lang moeten wachten
9 dec 2022 om 4:43 Weer uitstekende service. Bedankt.