EAT POINT TONGEREN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 485 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eat Point Tongeren. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 8:40 D'habitude rien a redire mais cette livraison... Je devais payer 15€ en cash. Je donne un billet de 20€ et le livreur me rend seulement 2,45€. Je lui dit, il râle, me donne soit disant le reste en petite monnaie. Seulement 4,45€ au lieu de 5€!
3 dec 2022 om 0:03 Het was weer heel lekker
1 dec 2022 om 21:46 Super! Lekker eten en snelle, vriendelijke bezorging :)
28 nov 2022 om 3:48 Super lekker
21 nov 2022 om 10:33 Veer prima, en zeer snelle levering. Goede service. Kan ik echt aanbevelen.
19 nov 2022 om 20:28 Goed!
18 nov 2022 om 21:49 Today, the chicken wings I ordered for my child were not fully cooked! Very dangerous to eat that. One more time this year I got sick because I ate their chicken. Please make sure you guys cook well the meat, because people can get sick!
15 nov 2022 om 8:38 Levertijd was normaal 40 minuten maar ze waren hier al na 15 a 20 minuten heel snelle levering dus wat een plus punt is maar het eten vondt ik weinig wortel en saus en grote harde stukken kip helaas de frieten waren wel goed dun wat ik fijn vindt
14 nov 2022 om 21:09 Lekker
13 nov 2022 om 19:27 Niet lekker
12 nov 2022 om 15:30 De kipnuggets te hard gefrituurd en uitgedroogd. Frieten slap. En alles was koud. Levering was 20 min overtijd, maar dat is begrijpelijk. Nieet aan te raden.
12 nov 2022 om 9:05 We namen de family box. De kip was te hard gefrituurd en hééél droog, helemaal niet sappig. De frieten waren slap en koud. Gebeld naar de zaak. Geen antwoord gekregen op de vraag waarom